Welkom bij de Drentse Autocrossclub

 

                                                                         Sinds 1967     

 

 

 

Tip: gebruik scherm verversen (F5).

 

 

Licentieaanvragen
Vanuit de KNAF is de procedure omtrent de licentieaanvraag gewijzigd. De aanvragen gaan per direct uitsluitend digitaal. Alvorens een coureur naar een licentieavond/ dag gaat dient hij/ zij zelf het medisch formulier deel A in te vullen en de PDF te downloaden en printen.


Daarnaast worden alle licenties naar de club toegestuurd, waarvan de coureur aangegeven heeft lid te zijn. Σσk de licenties die tijdens de KNAF- licentiedag zijn aangevraagd.
Clubs zijn niet meer welkom tijdens de licentiedagen van de KNAF. Wij kunnen u daar dus ook niet te woord staan of eventueel helpen met uw aanvraag.

Tijdens de door ons georganiseerde keuringsavond op vrijdag 14 december aanstaande vanaf 19.00 uur in Welzijnscentrum de Boerhoorn te Zuidwolde kunnen wij u eventueel helpen met het doorlopen van uw aanvraag.

Onze leden hebben inmiddels op de mail de door ons opgestelde handleidingen ontvangen hoe ze de licentieaanvragen kunnen doorlopen en hoe ze hun medische formulieren moeten downloaden. Wilt u deze ook ontvangen? Stuur hiervoor een mail naar info@drentseautocrossclub.nl.

 

U dient mee te nemen naar de keuringsavond vrijdag de 14e:

- Uw ingevulde deel A van het medische keuringsformulier;
- Een potje met uw urine;
- Contant geld voor de keuringsarts (zodra bedrag bekend, zal dit geplaatst worden);
- Contant geld voor het voldoen van het lidmaatschap (bedraagt voor seizoen 2019 €80,-);
- Eventueel uw inloggegevens voor Mijn KNAF;
- Eventueel uw pinpas voor het voldoen van het licentiegeld van de KNAF;
 

Indien u uw lidmaatschap voldaan heeft, wordt uw licentie uitgereikt tijdens de voorjaarsvergadering op vrijdag 8 maart 2019.

 


Per mail het hele jaar bereikbaar via info@drentseautocrossclub.nl (het kan voorkomen dat er minder snel gereageerd wordt op de mail, wij zijn ook maar vrijwilligers). Tevens zijn wij, tijdens het crossseizoen, op dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar tussen 19.00uur en 20.00uur op 06-47364548.

 

 

Laatste update 4 december, index, agenda, info, clubkampioenschap.

Uw webmaster.