Welkom bij de Drentse Autocrossclub

 

                                                                         Sinds 1967     

 

 

 

Tip: gebruik scherm verversen (F5).

 

 

Autocross  de Knipe
Helaas hebben we moeten besluiten om de cross van de Knipe geheel af te lassen!!

Op zaterdag 7 oktober hebben we moeten besluiten dat met de toenmalige verwachten voor die avond de cross van 8 oktober niet kon doorgaan. Met de voorspellingen, zoals die op dat moment waren, leek ons de beste optie voor de vervangende datum 22oktober.
(De voorspellingen van dat moment waren regen tot woensdag 11 oktober en daarna stralend mooi weer tot minimaal 23 oktober, waardoor de baan optimaal kon afdrogen).
We, A.C.C. de Knipe en de Drentse Autocross Club, hadden dus alles in werking gezet om de cross op 22 oktober te laten verrijden. De medewerkers waren hiervan op de hoogte gesteld en er werd naar vervanging gezocht voor het Medical Team Nederland.

Helaas is er op het moment niets onvoorspelbaarder dan het weer en droogt het land niet voldoende af.
Een laatste inspectie liet zien dat de baan op dit moment niet veel meer kon hebben. Daarnaast staat ons met de voorspellingen van vandaag de dag voor aankomend weekend 20mm water te verwachten.

Dit alles maakt dat het ons de beste oplossing lijkt om, helaas, de laatste wedstrijd voor 2017 te moeten aflassen.

 

 

Feestavond 2017

De laatste jaren merken we als bestuur dat de opkomst op de feestavonden helaas jaarlijks hard terug loopt. Vandaar hebben we tijdens de najaarsvergadering de vraag bij onze leden neergelegd wat zij denken dat een goede formule voor een geslaagde feestavond is. Waar ook veel coureurs/ helpers/ monteurs etc. op af komen. Hier is nog niet veel respons op gekomen. Heb je een goed idee? Spreek een bestuurslid aan of zet het op de mail naar info@drentseautocrossclub.nl

 


Per mail het hele jaar bereikbaar via info@drentseautocrossclub.nl (het kan voorkomen dat er minder snel gereageerd wordt op de mail, wij zijn ook maar vrijwilligers).

 

 

Laatste update 16 oktober index, clubkampioenschap

Uw webmaster.