Welkom bij de Drentse Autocrossclub

 

                                                                         Sinds 1967     

 

 

 

Tip: gebruik scherm verversen (F5).

 

 

Autocross Oldeholtpade
Zondag 3 juni is de derde wedstrijd van het kampioenschap verreden. De weergoden waren gunstig gezind en de beregeningsinstallatie had in de week voorafgaand goed z'n werk gedaan. Het wedstrijdverloop ging zeer vlot. Het publiek werden mooie manches en spannende finales voorgeschoteld.

Autocross Masters Wijhe
De voorbereidingen voor de Masterswedstrijd in augustus in Wijhe zijn alweer volop aan de gang. Te zijner tijd komt hier meer informatie omtrent deze wedstrijd op de site. Houdt de site hiervoor in de gaten.
 

Autocross Zuidwolde

Afgelopen winter hebben wij te horen gekregen dat de inmiddels traditionele wedstrijd op 1e pinksterdag te Zuidwolde niet op de huidige locatie meer kan doorgaan. Als bestuur zijn wij druk zoekende geweest naar een alternatief. Maar helaas hebben wij van de gemeente te horen gekregen dat zij hiermee niet akkoord gaan. Wat betekend dat wij op deze korte termijn geen vervangende locatie voor 20 mei aanstaande kunnen vinden. En deze wedstrijd helaas niet kan doorgaan.

Mocht u voor volgend jaar een geschikte locatie, het liefst in Zuidwolde zelf, weten, meldt dit bij een van de bestuursleden.


Evenementen Registratie Bewijs
De Evenementen Registratie Bewijzen (ERB), of in de volksmond nog bekend als daglicenties, moeten vanaf dit jaar vooraf digitaal door de coureur zelf aangevraagd worden bij de KNAF.
Dit doe je door naar de site www.knaf.nl te gaan. In de bovenbalk moet je klikken op licentie en vervolgens op ERB aanvragen. Tijdens de wedstrijd moet je kunnen aantonen, door middel van de mailbevestiging dat de ERB aangevraagd is.

Mocht je er nou helemaal niet uitkomen staat hier de handleiding.


 


Per mail het hele jaar bereikbaar via info@drentseautocrossclub.nl (het kan voorkomen dat er minder snel gereageerd wordt op de mail, wij zijn ook maar vrijwilligers).

 

 

Laatste update 11 juni foto's

Uw webmaster.